Kontakt os

86122625 | Grønnegade 63, 8000 Aarhus C | info@mmpiano.dk

Pianoværkstedet Mattsson & McGehee er i dag placeret i Grønnegade 63, midt i Århus centrum, en sidegade til Åboulevarden og kun få hundrede meter fra Magasin du Nord.

Vi har til huse i en smukt restaureret bygning fra 1903 som rummer 600 m² forretning, værksted og velfungerende studie/undervisningslokaler.

Virksomheden blev grundlagt i 1989 af instrumentmagerne Steen Bjørnager og Jens Christian Jacob Thoft. Vi leverer klaverer og flygler til private, foreninger, musikskoler, kirker og koncertsteder m.m. overalt i Danmark. Mattsson & McGehee i Aarhus er i dag Yamaha agentur og Bösendorfer forhandler i Danmark. Ud over nye instrumenter har vi også et stort udvalg af nyere brugte og restaurerede instrumenter.

Når du køber eller lejer et instrument hos Pianoværkstedet Mattsson & McGehee, kan du altid være sikker på, at du har erhvervet dig et kvalitetsinstrument.

Erfarne instrumentmagere sørger for, at klaverer og flygler professionelt klargøres. Alle instrumenter, der forlader Grønnegade 63, leveres med 10 års garanti. Transport samt servicestemning/efterregulering inden for de første 3 måneder er inkluderet i prisen. Stemning udføres naturligvis kun af eksaminerede pianostemmere.

På dette web-site vil du kunne læse om nogle af de instrumenter vi i øjeblikket har til salg og du kan tage et kig ind i vores værksted for at se nogle af vores arbejdsmetoder. På grund af opdateringen af dette site, vil der være instrumenter til salg, som ikke er kommet på nettet endnu. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på tlf. 86 12 26 25, eller endnu bedre: kom og besøg os.
Vi har åbent i butikken mandag til fredag 14:00 – 17:00 og  lørdage 10:00 – 13:00.